Van Grand Canyon naar Seligman - Reisverslag uit Seligman, Verenigde Staten van jan en lien met de camper op pad - WaarBenJij.nu Van Grand Canyon naar Seligman - Reisverslag uit Seligman, Verenigde Staten van jan en lien met de camper op pad - WaarBenJij.nu

Van Grand Canyon naar Seligman

Door: jan

Blijf op de hoogte en volg jan en lien

12 Mei 2014 | Verenigde Staten, Seligman

8-mei-2014.

Van morgen weer om zeven uur wakker. Buiten in de zon gezeten en in boek van de anwb zuid-west amerika zitten lezen. Om mij heen twee mannen al bezig hun ontbijt klaar te maken op een paar branders. Hoewel de zon scheen was de wind nog koud.
Half negen werd Lien ook wakker. Paula sliep lekker door. Met Lien bekeken hoe we de komende dagen in gaan vullen. Een vrouw kwam langs met kindjes. Ze sprak nederlands met een Duits accent. 3 jaar gespaard, om nu het nog kon vanwege de kinderen, vijf en halve week rond te reizen in de VS. Zij uit kleef, hij uit Nijmegen. Zij waren door de death valley gereden en vertelden dat dat prima kon. Gaan wij ook overwegen omdat dat een heel eind scheelt qua afstand. Om iets voor elf naar Gran view point gereden en vanaf daar een stuk trail gelopen richting voormalige kopermijn.
Die hebben we niet gehaald. Het werd warm, zonder de verkoelende wind en afdalen ging wel maar je moet ook weer terug!!!! Het was wel heel mooi!!!! We dachten daarna nog even naar het dorp, Grand Canyon Village te gaan maar onder weg was net 6 of 7 auto's voor ons een ernstig ongeluk gebeurd. De weg werd afgesloten en we moesten ruim een uur wachten voor we verder konden. Het dorp zat toen ook verstopt en we besloten toen om maar door te rijden naar Seligman. Op een ongezellige Koa camping aan de spoorbaan en aan de route 66 kwamen we terecht om te slapen. Goederen treinen met 123 goederenwagons en daarvoor 4 locs kwamen regelmatig langs. Ondanks dat prima geslapen.
Het verslag is erg rommelig dit jaar. Dat komt door de slechte internet verbindingen. Tijdens het uploaden valt internet regelmatig weg en weet ik niet wat nu wel en niet doorgekomen is. Nu ik dit schrijf staan we op een ranch in Death Valley en is de internet verbinding verbazend goed. In Las Vegas was het waardeloos. Je zou het anders verwachten in zo'n grote stad. Hier in de rimboe is het een stuk beter!!!!
Thuis ga ik dit verslag nog wel een keer in de goede volgorde zetten.